Skip links

Obrim convocatòria de programació per a companyies valencianes

Share

En 2003, Inestable va obrir les portes per primera vegada per convidar a creadores, públic i gestores a compartir les seues veus, mirades i cossos que parlaven sobre utopies i revolucions. En definitiva, sobre transformacions. I eixe ha sigut el nostre camí en aquests vint anys: l’obertura a l’altre, a l’intercanvi, i la transformació constant, com espai viu i inestable. Construint-nos com a companyia, sala, gestora, que treballa l’edició, l’educació, amb les residències i les col·laboracions, des del treball en xarxa, cooperatiu i sostenible.

Iniciem aquesta temporada 2023-2024 de celebració una nova etapa amb noves obertures i transformacions: el primer d’aquests canvis és la publicació d’una convocatòria per a la programació. Obrim de manera activa les nostres portes per tal de convidar les creadores valencianes a compartir les seues propostes amb nosaltres i així construir juntes la programació de 2024. I diguem juntes perquè volem acollir noves veus, mirades i cossos, però també sumem els punts de vista de tot l’equip d’Inestable al procés de selecció.

QUÈ BUSQUEM?

Projectes escènics tant en procés de creació amb previsió d’estrena a 2024, o ja finalitzats que preferentment no s’hagen estrenat a la ciutat de València.

Les propostes han d’utilitzar llenguatges escènics contemporanis, sense limitació en quant a les disciplines (dansa, teatre, circ, llenguatges híbrids), seguint la línia artística de la programació Inestable.

Poden ser tant en valencià com en castellà.

A QUI VA DIRIGIT?

Creadores, col·lectius o companyies valencianes amb seu social a la Comunitat Valenciana, amb un projecte en procés de creació per a estrenar a 2024, o ja estrenat, preferiblement no a la ciutat de València.

QUÈ OFERIM?

Formar part de la programació de 2024, entre un i tres caps de setmana (per determinar), entre març i desembre.

Les condicions econòmiques així com les dates i número de funcions és compartiran amb la companyia en el moment de contactar-la per a confirmar l’interés de la sala en la proposta.

A més, per a les estrenes, es podrà plantejar la cessió de l’espai escènic o la sala d’assaig, sempre condicionada a la disponibilitat de la sala.

QUAN ES POT SOL·LICITAR?

La convocatòria estarà oberta del 1 de setembre fins al 24 de setembre, ambdós inclosos.

QUÈ S’HA D’ENVIAR?

Les creadores i companyies interessades hauran d’omplir  aquest formulari amb la següent informació:

–       Per a projectes en procés de creació: breu descripció de la proposta, possible equip artístic, data prevista o aproximada d’estrena i lloc (en cas de tindre lloc d’estrena confirmat en altre espai), breu trajectòria de la companyia, creadora o col·lectiu, fotos i vídeo d’alguna proposta anterior, i contacte, web i xarxes.

Data o periode aproximat d’estrena a Inestable, entre març i desembre de 2024

–       Per a projectes finalitzats: dossier de la proposta que incloga sinopsi, fitxa artística, imatges, vídeo complet i/o teaser; data i lloc d’estrena i funcions posteriors, i breu trajectòria de la companyia, creadora o col·lectiu.

Disponibilitat i indisponibilitats de caps de setmana, de març a desembre de 2024

QUAN ES COMUNICARÀ LA SELECCIÓ?

L’equip d’Inestable contactarà als projectes preseleccionats per tal de fer una proposta de dates i economia i confirmar la selecció per disponibilitat i interés d’ambdues parts.

Les propostes finalment seleccionades es comunicaran al web d’Inestable i a les seues xarxes socials. Tanmateix, es contactarà a les propostes no seleccionades en un periode màxim de 2 mesos des del tancament de la convocatòria per a comunicar la decisió.

DESCARREGA ACÍ TOTA LA INFORMACIÓ.

Contacte per a consultes sobre la convocatòria:

 programacion@espacioinestable.com

Leave a comment

This website uses cookies to improve your web experience.
explorar
llisca