Skip links

Tallers

En Inestable oferim tallers de diferents nivells i disciplines perquè pugues desenvolupar el teu talent i la teua passió. Vine a conéixer la nostra programació, el nostre equip i el nostre espai.

+ info

Red Escénica

Som un projecte que des de 2014 ha posat el focus, d’una manera més eficient, ecològica i directa sobre el procés creatiu, el creador i la seua creativitat gràcies a l’acolliment de diferents residències.

Ara mateix gestionem dos programes de residència, una d’elles és la de Residències Rurals (2+2)2, que estan organitzades per Inestable i BenAmil. És un projecte de 4 residències que està dirigit a donar suport a propostes de dansa i circ per a creadors/as de fora de la Comunitat Valenciana, tant nacional com internacional oferint-los recursos com un espai de treball, un espai per a fer una mostra i un suport econòmic.

Trobada de teatre jove

Professors i alumnes que munten espectacles des dels seus centres, que gaudeixen del teatre i es formen mitjançant les arts escèniques en el sentit més ampli (dansa, música, plàstica, teatre, expressió corporal), per exhibir les seues performances; formar-se en tallers amb professionals de les arts escèniques i la pedagogia; i per conéixer i conviure amb altres persones que viuen el teatre en l’educació secundària. És a dir, celebrar una festa de l’educació artística i la seua força pedagògica.

Inestables per l’educació

Projecte Inestable desenvolupa el seu esperit d’acció social amb la línia de treball adreçada i pensada per als joves.

Inestables per l’educació suposa una línia de treball clara i continuada del nostre col·lectiu, el recorregut del qual es prolonga ja durant deu cursos. Des del seu origen els objectius sempre han sigut els mateixos: la creació de nous espectadors, de nous usuaris de la cultura i fer-ho col·laborant en els processos educatius, ja que entenem l’educació com a motor del canvi social i anivellador de desigualtats, i el teatre, de manera àmplia l’art, com un recurs fonamental en aquesta tasca.

Deu anys d’una iniciativa que com a col·lectiu ens fa sentir útils, necessaris i sempre joves per a compartir amb vosaltres, docents i alumnes, experiències artístiques, formatives i vitals que col·laboren amb el creixement personal i col·lectiu de tots i totes nosaltres.

This website uses cookies to improve your web experience.
explorar
llisca