Skip links

El Projecte Inestable organitza junt amb el Centre del Carme Cultura Contemporània aquest cicle de dansa al mes de novembre, des de 2016.

Migrats Dansa va sorgir donant forma a un cicle que ens permetera veure la “dansa” que s’havia anat i no havia tornat a ballar ací. I sumàrem la possibilitat de veure la que estava naixent i la que ja estava nascuda i no tenia espais, la que s’estava anant.

Per Migrats han passat més de 60 creadores que dividim en 4 blocs: el primer, pre-migrades, com a valencianes que resideixen a València i que poden migrar en breu o estan migrant ja; el segon, valencianes migrades, com a valencianes que se n’anaren per a continuar desenvolupant la seua carrera i que no estan presents en les nostres programacions encara que, afortunadament, algunes comencen a tornar per instal·lar-se ací; el tercer, immigrants, creadores d’altres llocs que s’han assentat a València, en un període llarg o l’estan fent ara; i com a últim bloc, paral·leles o visitants, com a creadores d’altres ciutats, d’altres conservatoris, amb una semblança a les nostres pre-migrades. 

Comissaris del cicle: Santi de la Fuente y Jacobo Pallarés

Cicle

Migrats Circ

CICLE_ CONVOCATÒRIA_ I EDICIÓ_ 2024

Rutes Iberoamericanes

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia web.
explorar
llisca