Skip links
Espais

Espai Inestable

Espai Inestable és una sala d’arts escèniques que es troba al carrer Aparisi i Guijarro n.º 7, en el casc històric de València, al barri de Ciutat Vella, a pocs minuts de la Plaça de la Verge i de la Reina, així com dels jardins del riu Túria.

Entre carrers i places principalment per als vianants i envoltada d’edificis emblemàtics com la Catedral, la Fundació Bancaixa, el Centre Arqueològic de l’Almoina, les Torres dels Serrans, o l’edifici de la Nau, arribar fins a la sala suposa un agradable passeig. 

Ben comunicada amb transport públic (autobús, metro –parada de Colón o Alameda–), i accesible fins a la porta de la sala amb cotxe (zona no restringida als residents), compta també amb bars, restaurants y supermercats (Carrefour Express) en les rodalies.Sala d’exhibició

Josep LLuís Sirera

Amb un aforament de 91 seients en grada, la sala compta amb tot l’equipament necessari per a realitzar espectacles d’arts escèniques, projeccions audiovisuals, debats i presentacions. Compta amb aire condicionat i calefacció;, així com amb un recuperador per a sanejar l’aire i Wifi. Disposa d’un camerí amb aseo i dutxa, nevera i possibilitat de microones. El hall del teatre compta amb un espai per a la taquilla, un projector, altaveu, sofás i seients, nevera de begudes i àrea de banys. L’espai és accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

⸺ Rider Tècnic 2023
⸺ Plànol dimensions
⸺ Dossier Audiovisual
Sala d’assaig

Espai Graner

Espai de 35 metres quadrats amb tarima de fusta, espills frontals i laterals i una barra d’exercici. L’aula està equipada amb aire condicionat i calefacció, altaveu i WIFI, i compta amb un vestuari amb àrea de bany.  

Especialment adaptada per a activitats de treball corporal com dansa, yoga o arts escèniques, tant per a classes com assajos.

LLOGUER DELS ESPAIS:

Sala d’exhibició Josep LLuís Sirera:
La disponibilitat principal és en dies entre setmana, encara que també podria estar disponible alguns dissabtes i diumenges.

Sala d’assaig Espai Graner:
Disponibilitat de dilluns a diumenge, en horari de matins i divendres per la vesprada. 

Podeu consultar disponibilitat i preus escrivint a

info@inestable.es

consultar
This website uses cookies to improve your web experience.
explorar
llisca