Skip links

RUTES IBEROAMERICANES

CONVOCATÒRIA – I EDICIÓ_ 2024

Rutes Iberoamericanes és un projecte en xarxa que naix de l’interés a connectar les arts escèniques de Llatinoamèrica i Espanya. Aquest projecte pretén bastir ponts i connexions entre els dos continents facilitant la mobilitat bidireccional entre companyies. 

En aquesta primera edició els focus es posen als països de Xile i l’Argentina, possibilitant la mobilitat d’un total de 6 companyies que giraran al llarg del mes de febrer de 2024 per Espanya, creant la Ruta Espanyola. Les companyies participants exhibiran les seues propostes en diferents teatres públics i privats de la Comunitat Valenciana i en connexió amb altres sales de diferents parts del territori.

Posteriorment aquest mateix model es replicarà a Xile creant la Ruta Xilena i a l’Argentina amb la Ruta Argentina.

La nostra intenció és crear una relació forta i sòlida amb la creació llatinoamericana, unir-nos entre nosaltres per a albergar-la a les nostres sales i teatres, donar-li visibilitat i treballar en connexió. 

Aquest projecte obeeix a una idea potent de desenvolupament i creació d’audiències. La unió d’una quantitat alta de teatres entorn d’una temàtica, estil, àmbit de les propostes i la comunicació del mateix en forma de cicle creiem que és una bona manera de continuar treballant per aquesta direcció, alhora que proporciona a la ciutadania i a les creadores un estímul extra per a acudir als teatres. 

El Cicle naix també amb la idea de crear una Finestra que possibilitarà la connexió de les nostres creadores amb el context llatinoamericà del país o països triats cada any. Aquesta Finestra es treballarà a través d’una altra convocatòria amb el país o països triats.Cicle

Migrats Circ

CICLE_ CONVOCATÒRIA_ I EDICIÓ_ 2024

Rutes Iberoamericanes

This website uses cookies to improve your web experience.
explorar
llisca