Skip links

Curs de teatre per a adults

→ Página web

Aquest curs ens ajudarà a descobrir i estimular el nostre potencial creatiu i desenvolupar les nostres capacitats expressives. A més, descobrirem eines molt útils per al nostre dia a dia des d’una perspectiva lúdica i divertida. En el curs regular de teatre treballem a partir d’improvisacions principalment. encara que també fem exercicis de teatre físic, preparació de textos teatrals i creació col·lectiva a partir de temes suggerits per l’alumnat.

Un dels meus principals objectius és que puguem desenvolupar aptituds que ens serveixin també per a la nostra vida quotidiana, com l’escolta activa, percepció espacial, habilitats comunicatives o l’expressió corporal i emocional.

Alba taller

Alba Vayá

Alba Vayá és professora de teatre, actriu i creadora escènica. És titulada en Interpretació Gestual per l'Escola Superior d'Art Dramàtic de Galícia i ha continuat els seus estudis en teatre físic en la École Internationale de Théâtre Jacques Lecoq de París. També s'ha format amb artistes com John Strasberg o Peter Brook.
Des que finalitza la seva formació acadèmica, imparteix classes de teatre a nens i adults.
És cofundadora de la companyia PorNós Teatre, amb la qual guanya els premis Sumidoiros 2019 i el primer premi de l'III Festival Peces dun Teatre do Porvir 2020, amb les peces FARTS i Venc Opel Corsa, respectivament.
Actualment, actriu en El Edén de les Cientímagas, de la companyia Ciència Escènica.
  Tens experiència en teatre?

  • Fitxa Artística: Curso impartido por Alba Vayá

  Data

  des. 05 2023 - juny 25 2024
  En curs...

  Hora

  8:00 pm - 10:00 pm

  Localització

  sala inestable
  Categoria

  Leave a comment

  This website uses cookies to improve your web experience.
  explorar
  llisca