Skip links

La

Companyia

“Teatro de lo Inestable” és un projecte amb 25 anys de trajectòria des del seu origen universitari (Tres Teatre) i que ha produït i estrenat més de 41 espectacles teatrals. Com a creadors escènics, busquem crear peces que ens permeten créixer com a actors, directors i escriptors dins d’una tendència inconformista, crítica, poètica, de formes i continguts contemporanis, tenint en compte el temps en què vivim i les inquietuds dels qui participem en la creació. Amb aquests espectacles desitgem remoure alguna cosa dins de l’espectador, com pensar una mica més enllà de l’evident, estimar amb vehemència, riure sense compassió o aguditzar la nostra mirada crítica.

Producción en gira
No s'ha trobat cap esdeveniment!

Creadors

En Inestable comptem amb un grup de creadors i creadores que formen part d’aquest projecte i que treballen per impulsar les arts escèniques tenint en compte el temps en què vivim des d’una perspectiva inconformista i crítica.

Enrique Bataller

Ha treballat com a actor, dansat o col·laborat en creacions amb companyies com a L’Obert Dansa, Eva Zapico, Combinats, Dominik Borucki, La Lola Boreal, La Coixa Dansa, Pont Flotant. És membre fundador de Teatre de l’Inestable. Ha creat obres escèniques com Estar Volar i ha escrit obres de poesia com a P[r]o[bl]emas de la utopía. És professor de Llengua Castellana i Arts Escèniques en educació secundària.

Jacobo Pallarés

Llicenciat en Filologia Hispànica i Màster en Gestió Cultural. President de la Red de Teatros alternativos des de 2014 i de la xarxa d’espais Iberoamaricans (RIEE) des de 2022. Dramaturg i director escènic.

Maria José Guisado

Llicenciada en Filologia Hispànica i amb Postgrau de Teatre en l’educació (UVI), és professora de Secundària i sòcia fundadora de Projecte Inestable, ací i en els centres en els quals ha treballat actua, escriu, dirigeix i crea recursos didàctics per a CulturArts, PLANEJA (Xarxa d’art i escola) i *CEFIRE.

Maribel Bayona

Actriu, dramaturga, docent, gestora i mediadora cultural. Llicenciada en Filologia Hispànica i titulada en el DEA per l’O.V. Diplomada en Art Dramàtic pel Centre Teatral Escalante. Membre fundador, component de la companyia i programadora de Projecte Inestable (2003-2014) i co-directora artística (2014-22). Ha publicat 8 textos i ha rebut diferents reconeixements. Com a docent destaca la seua labor en el Màster en Teatre Aplicat (UV), El Postgrau en Arts Escèniques i Educació (Institut del Teatre) i el Màster d’escriptura creativa (UV).

Rafa Palomares

Llicenciat en Filologia Hispànica i amb Postgrau de Teatre en l’educació (UV), és professor de Secundària i soci fundador de Projecte Inestable, ací i en els centres educatius en els quals ha treballat escriu, dirigeix, produeix i forma en teatre des de 2003. A més, és professor del Màster en Teatre Aplicat (UV), coordinador de la Trobada de Teatre i creador de materials didàctics teatrals.

Pedro Lozano

Va nàixer a València al 83, i uns anys després va obrir Inestable, on ha escrit, interpretat i/o dirigit un nombre indecent d’espectacles; però fora de Inestable, és decent: un a UK el dia del Brexit; un sobre fracassar, que és un fracàs i un sobre gaudir, on gaudim. El proper serà sobre fer diners. Li agrada escriure coses de plorar i coses de fer riure, que això no es incompatible.

This website uses cookies to improve your web experience.
explorar
llisca