Skip links

LIBERACIÓN ESCÉNICA: INICIACIÓN AL TEATRO DEL OPRIMIDO

Liberación escénica: Iniciación al Teatro del Oprimido

Este curso intensivo de Teatro del Oprimido ofrece una inmersión en una nueva rama del teatro, explorando temas sociales a través de textos, personajes y técnicas teatrales. Con enfoque en el diálogo y la reflexión, cada sesión incluirá coloquios para profundizar en las problemáticas abordadas. El Teatro del Oprimido es una forma de teatro desarrollada por el brasileño Augusto Boal que busca empoderar a las comunidades marginadas y promover el cambio social.

Para más información, enviar un mail a nenguidanos27@gmail.com

 

Horarios:

12, 13, 14, 26, 27, 28 de julio

9, 10, 11, 23, 24, 25 de agosto

Viernes de 16:00-21:00

Sábado de 9:00-14:00 y 16:00-21:00

Domingo de 9:00-14:00

 

Neus Enguídanos

Neus Enguídanos

Neus Enguídanos, actriu que fusiona la seua formació contínua en Art Dramàtic amb una rica experiència en la direcció teatral i l'ensenyament d'actuació. Ha dirigit i escrit quatre obres per a grups de teatre a la Casa de la Cultura de Puzol. Amb una base educativa en teatre quatre temporades sota la direcció d'Aitor Caballer, i en constant creixement a la Escuela de Actor, ha cultivat habilitats que van des de la improvisació fins a l'escriptura creativa. 

Com a monitora de teatre, lidera amb empatia i creativitat, dirigint obres, coordinant equips i fomentant la participació comunitària. A més, com a professora, adapta el seu ensenyament a les necessitats individuals. El seu compromís amb l'art escènic es reflectix no sols en la seua experiència pràctica, sinó també en la seua participació en projectes audiovisuals i el seu reconeixement en concursos literaris locals.
  • Fitxa Artística: Curso impartido por Neus Enguídanos

Data

jul. 12 2024 - ag. 25 2024
En curs...

Hora

9:00 am - 9:00 pm

Cost

180.00
Categoria

Leave a comment

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia web.
explorar
llisca