Skip links

Acollim a Cambaleo Teatro amb ‘Algún sitio al que volver’

Share

A Espai Inestable celebrem els 40 anys de compromís amb les arts escèniques i la cultura de Cambaleo Teatro acollint, el 12 i 13 de febrer, una de les seues últimes creacions: ‘Algún sitio al que volver’, la qual aborda, de manera fragmentada, preguntes fonamentals sobre com vivim.

Amb Algún sitio al que volver Cambaleo Teatro planteja preguntes sobre el treball, la por a la incertesa, la seducció que exerceix el sistema sobre les persones, sobre els pensaments que apareixen en un passeig per les ruïnes del capitalisme, el pas del temps, el concepte cansament i la necessitat de contemplar com a alternativa.

Cambaleo és una de les poques companyies de teatre alternatiu nascuda en 1982 que continuen vives a Espanya. Llegat directe del Teatre independent a Espanya (1962-1980), els seus records viatgen des de Joan Brossa i Alfonso Sastre asseguts com a criatures en el sòl veient un dels seus espectacles de carrer, fins a les coordinadores de barri i assemblees del 15M Aranjuez.

En 2021 les autoritats van desallotjar La Nave de Cambaleo, seu i sala de teatre de la companyia a Aranjuez, un espai dedicat durant 25 anys a les arts escèniques en el qual ha prevalgut l’excel·lència artística i ètica davant el fet escènic per sobre de qualsevol altra consideració, i per on han passat centenars de companyies de teatre i dansa (moltes valencianes), tant per a adults com per a la infància i joventut.

Davant l’injustificat i immerescut tancament de La Nave Cambaleo, un trist esdeveniment per al món de les arts escèniques, i els seus 40 anys de trajectòria i dedicació, des d’Espai Inestable volem retre homenatge juntament amb vosaltres a aquesta veterana del teatre alternatiu. 

Vos esperem aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, a les 19h! 

Si vols conèixer més sobre la història de la companyia, pots llegir l’article que vam publicar a Red Escénica: MIRADA DE CARLOS SARRIÓ. CRÓNICA DE UN DESALOJO

Leave a comment

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia web.
explorar
llisca