Skip links

Teatro de lo Inestable inicia la gira internacional de L’Aniversari en format online

Share

L´Aniversari passarà per 5 sales de Xile, l’Argentina, Mèxic i l’Equador

  • La companyia posa en marxa aquesta gira en format virtual per a fer front a les dificultats derivades de la pandèmia
  • Més de 300 persones han gaudit ja de l’espectacle retransmés a través de streaming
  • L’Aniversari passarà per 5 sales de Xile, l’Argentina, Mèxic i l’Equador

Si la pandèmia ha fet especialistes en alguna cosa a les empreses culturals és sens dubte en adaptació i enginy per a buscar solucions i canviar plans. Teatre de lo Inestable, com moltes altres companyies d’arts escèniques, ha vist frustrats els seus plans per a poder dur a terme la seua gira internacional en les condicions planejades. Les restriccions en la mobilitat, així com el cessament temporal de l’activitat de les sales en molts països, els ha portat a haver de replantejar l’exhibició de ‘L’Aniversari’ per a un format en línia.

Arribat el desembre passat i enfront dels obstacles que la situació sociosanitària imposava, la companyia va decidir posar en marxa el seu pla B per a la gira internacional que tenia planejada per Llatinoamèrica. Es va aliar amb la plataforma digital per a arts escèniques StageInper a dur a terme  una gravació immersiva de l’espectacle en alta defsinició. El resultat d’aquest treball és el que s’emet en streaming a l’audiència de cadascuna de les sales, acompanyat d’un col·loqui mediat per l’equip de la sala a l’altre costat de l’atlàntic.

D’aquesta manera va iniciar el passat cap de setmana el periple per dues sales xilenes, Teatro Universitat Católica a Santiago de Xile i Teatro Puerto en La Serena. Més de 300 persones entre les dues funcions passades van poder gaudir del streaming de l’espectacle i de la conversa posterior amb els actors  Alejandra Mandli, Andrea Torres i Juan Andrés González, així com el director Jacobo Pallarés.

Aquests pròxims dies continuarà el seu recorregut per Mèxic, gràcies al Foro Shakespeare a Ciutat de Mèxic; a l’Argentina a través de la sala El Extranjero de Buenos Aires; i a l’Equador de la mà de la xarxa de sales i el Teatro Bakkus a Quito.

Leave a comment

This website uses cookies to improve your web experience.
explorar
llisca