Skip links

Migrats Circ: el cicle d’arts escèniques de carrer que inaugura la temporada

Share

Una programació d’espectacles de circ per a tota la família que tindrà lloc des del dimarts 7 al diumenge 12 de setembre en la Plaça Nàpols i Sicília

Inaugurem la programació per a la temporada 2021-2022 amb la tercera edició del cicle  Migrats Circ.  El cicle de circ i arts escèniques de carrer  on tornem a prendre la Plaça Nàpols i Sicília com a escenari per al públic de Ciutat Vella del 7 al 12 de setembre.

7 companyies de dins i fora de la Comunitat Valenciana posaran en peus els seus espectacles de dimarts a diumenge per a donar el tret d’eixida de la dinovena temporada.  Apostem per aquesta fórmula per tercer any consecutiu, traient la nostra programació al carrer per a donar la benvinguda a grans i menuts i enfortir així el nostre vincle amb el barri de Ciutat Vella.

Serà la companyia valenciana Fil d’Arena qui done inici al cicle el dimarts 7 de setembre amb el seu espectacle Sénia.  En aquesta peça de dansa de carrer, sorgida en plena pandèmia, la companyia fa una reflexió sobre “la inèrcia del moviment i la necessitat de parar en un sistema mecànic i sobre-productiu que no ens permet fer-lo”.

El dimecres 8 i dijous 9 de setembre es  podrà veure el treball de companyies  Cia Caí i  La Pequeña Victoria Cen, que participaran en el cicle després de la seua setmana residencia de creació a Enguera dins del programa (2 2)²,  que  organitzem juntament amb BenAmil. La Cía Caí, formada per Sabrina Catalán i Elia Pérez, totes dues residents a Madrid,  ens  portarà la seua última peça,  Masa Madre, un espectacle que empra el circ com a mitjà de comunicació i expressió per a parlar de les seues experiències personals. Per part seua, La Pequeña Victoria Cen, companyia lleonesa composta per Pablo Parra i Miguel Barreto, estrenaran l’espectacle  Alter, on combinen tècniques de malabars, clown i acrobàcies.

Durant les jornades del divendres i dissabte veurem les actuacions dels francesos  Diàmetro 13 amb  Fragile, que gira en torn a la fragilitat i l’equilibri amb música en directe;  Rebeca Pérez (Rebe al Rebés) i la seua tècnica multicorda en l’espectacle  MAR; i  Abraham Arzate, que aportarà el punt de comèdia amb el seu personatge de lluita lliure en la peça  Auch!!!

Com a colofó al cicle, la companyia DelsAltres ens mostrarà un fragment de la seua última peça, Bürstner Club, que s’estrenarà oficialment la següent setmana a la ciutat.  Aquesta peça ha comptat amb el nostre suport a través de Graners de Creació,  i  és una exhibició de circ, teatre i música a l’alba d’una nit estrellada. Combina múltiples disciplines circenses com els straps, malabars o corda llisa amb la música en viu, l’òpera i el teatre.

Hem tornat a comptar per a aquesta tercera edició amb l’assessorament de  César García del Festival Valencirc a l’hora de comissariar les companyies que componen el cicle. Consolidem així la  nostra aposta pel circ dins de la nostra programació, que continuarà el mes de setembre amb el suport a la companyia DelsAltres i la programació de l’espectacle  Tramvia Nº12, de la  Finestra Nou Circ, dins del Festival Russafa Escènica.

Leave a comment

This website uses cookies to improve your web experience.
explorar
llisca