Skip links

Projecte Inestable és un projecte de residències des de 2014, des que comencem a posar el focus en el procés creatiu i a alçar el peu de l’accelerador de l’exhibició.

Ara mateix gestionem dos programes de residència entre els quals es troba Graners de Creació 2023-2025, un programa de residències de 3 anys que és la continuïtat d’un projecte que es va gestar en 2014 i que ha anat evolucionant i creixent al llarg de tot este temps fins a convertir-se en una xarxa de residències de la Comunitat Valenciana de més de 20 sales i festivals.

Estes residències de Graners de Creació venen acompanyades d’un treball de mediació, de comunicació i de disseny conjunt que acompanya a les 17 creadores residents de 2023-2025. Espai Inestable acull les següents residències en 2023: 

Rosa Sanz, Eva Zapico, Miguel Ángel Sweeny, República del Llapis, Maurici Pérez, i una companyia de fora de la Comunitat Valenciana, Marilén Ribot. En 2024 acull a: Miguel Ángel Sweeny, A tir fet, Inka Romaní, Teatre de l’Abast.

⸺ Graners de Creació

2023 – 2025

This website uses cookies to improve your web experience.
explorar
llisca