Skip links

La Sapo

CICLE RUTAS IBEROAMERICANAS – RUTA ESPAÑOLA: 6 EUROS

Rutes Iberoamericanes València!

Arriben a València els tres espectacles de Rutes Iberoamericanes, el projecte internacional d’arts escèniques entre l’Argentina, Xile i Espanya, de la mà de Sala Off, Inestable i Teatre Patraix.

Teatre documental i polític xilé, universos femenins i suburbans i una comèdia que vol reflexionar sobre l’essència del pensament totalitari són les temàtiques que recorren les tres peces. Les tres sales ofereixen un preu especial per a totes les sessions: 6 euros.

* Medium: Chile estalla en la distancia, del creador xilé Omar Morán i la companyia Teatro Apátrida. Sala OFF, 8 i 9 de febrer.
* La Sapo, del creador argentí Ignacio Tamango. Inestable, 10 i 11 de febrer.
* NOS,  Cia ZERO10 i Espacio Calejón (Argentina). Inestable, 16 de febrer / Teatre Patraix, 17 i 18 de febrer

Trobareu tota la informació del cicle i venda d’entrades en les pàgines web de cada sala. 

En un pati ple de foscor, una neta i la seva àvia morta desenterren el fosc i violent passat familiar que les manté unides. Sinopsi estesa: En un pati ple de foscor, una neta i la seva àvia morta desenterren el fosc i violent passat familiar que les manté unides. Basada en una memòria personal del seu autor, La gripau és una sort de poema escènic a dues veus, que indaga en els encreuaments entre teatre, poesia i instal·lació visual per a oferir una proposta escènica de gran poder evocativo. L’obra explora els universos femení i suburbà en una atmosfera nocturna poblada de violències; i en la qual, no obstant això, la construcció d’un nou amor s’imposa sobre els vincles de crueltat i desamor. Destaquen la seva dramatúrgia –premiada en diferents ocasions– i el treball d’interpretació de les seves actrius, en el context d’una proposta visual i d’il·luminació finament treballada.


Fitxa artística

Dramatúrgia: Ignacio Tamagno
Intèrprets: Eva Bianco, Carolina Saade
Fotografia: Marcos Rostagno
Producció Tècnica: Maximiliano Bini i Tati De Gennaro
Producció Artística: Johanna Sporn
Producció Executiva: María Florencia Moresi
Direcció: Ignacio TamagnoData

febr. 10 - 11 2024
Caducat!

Més informació

Comprar

Localització

sala inestable
Categoria
This website uses cookies to improve your web experience.
explorar
llisca