Skip links

Convocatòria de programació 2025

Share

En 2003, Inestable va obrir les portes per primera vegada per convidar a creadores, públic i gestores a compartir les seues veus, mirades i cossos que parlaven sobre utopies i revolucions. En definitiva, sobre transformacions. I eixe ha sigut el nostre camí en aquests vint anys: l’obertura a l’altre, a l’intercanvi, i la transformació constant, com espai viu i inestable. Construint-nos com a companyia, sala, gestora, que treballa l’edició, l’educació, amb les residències i les col·laboracions, des del treball en xarxa, cooperatiu i sostenible.

En la temporada de 2024 vam iniciar una nova etapa amb noves obertures i transformacions: el primer d’aquests canvis va ser la publicació d’una convocatòria per a la programació. Obrim de manera activa les nostres portes per tal de convidar les creadores valencianes a compartir les seues propostes amb nosaltres i així construir juntes la programació de 2025. I diguem juntes perquè volem acollir noves veus, mirades i cossos, però també sumem els punts de vista de tot l’equip d’Inestable al procés de selecció.

QUÈ BUSQUEM?

Projectes escènics tant en procés de creació amb previsió d’estrena a 2025, com ja finalitzats que preferentment no s’hagen estrenat a la ciutat de València. Les propostes han d’utilitzar llenguatges escènics contemporanis, sense limitació en quant a les disciplines (dansa, teatre, circ, llenguatges híbrids), seguint la línia artística de la programació Inestable. Poden ser tant en valencià com en castellà.

A QUI VA DIRIGIDA?

Creadores, col·lectius o companyies valencianes amb seu social a la Comunitat Valenciana, amb un projecte en procés de creació per a estrenar a 2025, o ja estrenat, preferiblement no a la ciutat de València.

QUÈ OFERIM?

Formar part de la programació de 2025, entre un i tres caps de setmana (per determinar), entre març i desembre. Les condicions econòmiques així com les dates i número de funcions es compartiran amb la companyia en el moment de contactar-la per a confirmar l’interés de la sala en la proposta.

POTS DESCARREGAR LES BASES EN AQUEST ENLLAÇ

Les creadores i companyies interessades hauran d’omplir aquest formulari abans del 16 de juny.

Per a consultes de la convocatòria: programacio@inestable.es

This website uses cookies to improve your web experience.
explorar
llisca