Skip links

Cicle de programació familiar a Espai Inestable

Share

Comencem octubre encetant el nostre Cicle de programació Familiar! Quatre espectacles per a públic familiar de companyies de fora, amb propostes magnífiques des de diferents disciplines.

Diumenge 9 d’octubre, Karlik Danza Teatro amb ‘La vida de los salmones’ de la dramaturga Itziar Pascual, premi SGAE Teatre per a la Infància, recentment guardonada amb el Premi Nacional d’Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut 2019. Una peça que concilia la dansa contemporània, la plàstica, la música i la paraula, en un espectacle que parla de les relacions entre nens i adults, la força de la cura i la funció que les cançons d’infants i els contes tenen per a curar l’ànima.

Diumenge 16 d’octubre, ‘Colors’, un espectacle oníric, un homenatge al Llibre de les Meravelles, de la companyia mallorquina Estudi Zero Teatre.

27 i 28 de desembre, ‘Burbujas de papel’ de Múcab Dans, una proposta visual i plàstica amb dansa i música en directe, que juga des de la imaginació del nen/a, i de l’adult, transportant-lo a un espai on tot és possible.

29 i 30 de desembre, ‘Aupapá’ de  Zig Zag Danza, un espectacle sense text per a bebés de 0 a 3 anys, un treball dels sentits on la llum, els sons, els gestos i el moviment creen una atmosfera plaent, un reducte d’observació tranquil·la a un temps fora del ritme quotidià.

Leave a comment

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia web.
explorar
llisca