Skip links

Projecte La Plataforma a Argentina i Rutes Iberoamericanes

Share

Del 22 al 28 d’abril, Jacobo Pallarés i Nuria Albelda viatjaren a Còrdoba, Argentina, per participar en La Plataforma, una iniciativa que hem impulsat des d’Inestable de la mà de La Parisina (Argentina) i la Nau Ivanow (Barcelona).

Plataforma s’articula com una trobada entre centres de residències i gestors culturals de 7 països diferents, on es van presentar 14 projectes amb l’objectiu d’intercanviar, construir un pensament col·lectiu i desenvolupar bones pràctiques al voltant de les residències. Nosaltres vam presentar Graners de Creació i les residències d’Inestable.

En aquesta primera trobada de La Plataforma participaren: Graner, Daniela López, Cielos del Infinito, Inestable, Espacio Checoeslovaquia, La Parisina, Teartopuerto, Festival Brújula en el Sur, Teatro Experimental Oporto, Graneros de Creación, Dínamo, En Tránsito, PLANTA, Feboasoma, Nau Ivanow i Inestable.

També, en el marc de la nostra visita a Córdoba vam consolidar la ruta argentina de Rutes Iberoamericanes, ampliant els llocs d’acollida per a les companyies espanyoles que hi participaran en el nostre projecte d’internacionalització.

This website uses cookies to improve your web experience.
explorar
llisca