Skip links

Presentem el número 17 de Red Escénica dedicat a les arts escèniques per a la infància i joventut en col·laboració amb el Centre Escalante

Share

El pròxim dilluns, 30 de gener, la Nau Ribes acull la presentació del número 17 de Red Escénica, la revista especialitzada en Arts Escèniques. Aquest nou número, codirigit per Gabi Ochoa, centra la seua temàtica en les arts escèniques dirigides a la infància i la joventut.

La revista especialitzada Red Escénica, en col·laboració amb el Centre Escalante, presenta el seu número 17 el pròxim dilluns, 30 de gener, a la Nau Ribes. Aquest nou número, codirigit per Gabi Ochoa, centra la seua temàtica en les arts escèniques dirigides a la infància i la joventut.

En l’acte tindrà lloc una taula redona de professionals del sector, com són Gabi Ochoa, Marylène Albentosa, Jacobo Pallarés, Àngels González, i José Vicente Peiró.

La revista va nàixer l’any 2000, en la Universitat de València, amb el nom de Acotaciones en la caja negra. Després de vàries etapes, en 2013 canvia de nom a Red Escénica. Des d’aquest any, es converteix en una revista especialitzada en les arts escèniques valencianes, nacionals, europees i internacionals. Amb col·laboradors a Alemanya, Anglaterra, França, Itàlia, Portugal, Noruega i Xile. A partir de 2019 crea una plataforma en línia on ofereix els seus articles i textos dramàtics de manera lliure a més de seccions diverses com la de crítiques de les cartelleres de València, Madrid i Barcelona i entrevistes a responsables de festivals, espais o polítics.

LLOC: Nau Ribes (Parc Central)

DATA I HORA: Dilluns, 30 de gener, a les 19h.

ENTRADA LLIURE

PARTICIPEN:

– Gabi Ochoa, codirector del número, dramaturg, guionista i director.

– Marylène Albentosa, directora i coordinadora artística del Centre Escalante i dels Teatres de la Diputació.

– Jacobo Pallarés, director Red Escénica, codirector de Projecte Inestable i president de la Xarxa de Teatres Alternatius.

– Àngels González, directora de la Mostra Internacional de MIM de Sueca.

– José Vicente Peiró, crític especialitzat.

Leave a comment

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia web.
explorar
llisca