Skip links

Espai Inestable i BenAmil busquen projectes de dansa i circ de fora de la Comunitat Valenciana per al seu programa de residències (2+2)²

Share

(2+2)² es tracta d´un projecte de residències de creació dirigit a creadors i creadores de fora de la Comunitat Valenciana, tant nacionals com internacionals, els quals tindran suport econòmic i temps de treball en un espai rural. Les propostes seleccionades tindran l´oportunitat de mostrar part del seu procés en els Cicles Migrats de dansa i circ.

*Noticia en castellano abajo

Espai Inestable i BenAmil busquen projectes de dansa i circ de fora de la Comunitat Valenciana, tant nacionals com internacionals, per a la III Convocatòria del seu projecte de residències (2 2)² .

L’objectiu d’aquest projecte és donar suport en el desenvolupament de propostes escèniques de dansa i circ, oferint a creadors i creadores una sèrie de recursos: un espai de treball en plena naturalesa, en BenAmil, caseriu situat en la localitat valenciana d’Enguera; un espai per a mostrar un fragment breu d’aquest treball, formant part del Cicle Migrats organitzat per Espai Inestable en la ciutat de València, i suport econòmic. 

DESTINATARIS

Aquesta convocatòria està dirigida a creadores o companyies de dansa i circ nacionals i internacionals, de fora de la Comunitat Valenciana, i que compten amb un projecte en procés de creació.

Aquesta proposta ha de comptar amb un equip de màxim 3 persones durant la residència. A més, en el cas de la modalitat circ, no ha de trobar-se en una etapa inicial de creació per a poder dur a terme una mostra d’un fragment del work in progress (15-20 min) dins de la programació del  Cicle Migrats.

SOL·LICITUD

La convocatòria estarà oberta fins al 5 de març de 2023 (inclós). No s’acceptaran sol·licituds més tard d’aquesta data límit. Les sol·licitants hauran de completar el següent formulari en línia, on hauran d’adjuntar un dossier de la proposta artística (màx. 3 pàgines), amb la descripció del projecte, la fase en la qual es troba i la rellevància d’aquesta residència per al seu desenvolupament; així com un breu currículum de l’equip participant (màx. 2 pàgines).  Durant les dues primeres setmanes d’abril es comunicaran els resultats per correu electrònic. A més, el nom de les propostes seleccionades es publicarà tant en la web de Espai Inestable com de BenAmil, i s’anunciarà per xarxes socials.

Leave a comment

This website uses cookies to improve your web experience.
explorar
llisca