Skip links

Companyies seleccionades per a la convocatòria de residències (2+2)²

Share

*Noticia en castellano abajo

Ja tenim les quatre companyies seleccionades per a la nostra convocatòria de residències (2+2)² 2024!

En circ: Teatro con K (Marina Rodrigo i Javier Díaz) amb la peça EGOEdu Manazas amb Aware. En dansa: Colectivo La Incendiaria (Rebeca Barroso i Sara Fondevila) amb Arrorró i La Reina Madre (Mamen Agüera i Sonia Alejo) amb Melsa. Enhorabona!

(2+2)² és un projecte de residències de creació dirigit a creadors i creadores de fora de la Comunitat Valenciana, tant nacionals com internacionals, que proporciona suport econòmic i temps de treball en un espai rural. Inestable continua apostant per la construcció d’un relat de residències rurals. Ja fa anys que dibuixem i dissenyem amb companyes belles com BenAmil residències rurals. Residències que mantenen un diàleg entre la creativitat i l’espai rural, perquè els i les creadores puguen donar-se un temps, parar-se i viure en l’àmbit rural i ser impactats per uns altres temps, altres paisatges, altres mirades.

Quatre projectes de circ i dansa que residiran en una localitat de menys de 5000 habitants en un paisatge d’oliveres i muntanyes, i que tindran l’oportunitat de mostrar part del seu procés en els cicles Migrats Circ (setembre) i Migrats Dansa (novembre).

Compañías seleccionadas para la convocatoria de residencias (2+2)²

¡Ya tenemos las cuatro compañías seleccionadas para nuestra convocatoria de residencias (2+2)²!

En circo: Teatro cono K (Marina Rodrigo i Javier Díaz) con la pieza EGOEdu Manazas con Aware. En danza: Colectivo la incendiaria (Rebeca Barroso i Sara Fondevila) con Arrorró y La Reina Madre (Maman Agüera y Sonia Alejo) con Melsa. ¡Enhorabuena!

(2+2)² es un proyecto de residencias de creación dirigido a creadores y creadoras de fuera de la Comunidad Valenciana, tanto nacionales como internacionales, que proporciona apoyo económico y tiempo de trabajo en un espacio rural. Inestable continúa apostando por la construcción de un relato de residencias rurales. Ya hace años que dibujamos y diseñamos con compañeras bellas como BenAmil residencias rurales. Residencias que mantienen un diálogo entre la creatividad y el espacio rural, para que los y las creadoras puedan darse un tiempo, pararse y vivir en el ámbito rural y ser impactados por otros tiempos, otros paisajes, otras miradas.

Cuatro proyectos de circo y danza que residirán en una localidad de menos de 5000 habitantes en un paisaje de olivos y montañas, y que tendrán la oportunidad de mostrar parte de su proceso en los ciclos Migrats Circ (septiembre) y Migrats Dansa (noviembre).

This website uses cookies to improve your web experience.
explorar
llisca